Košarica0
Zatvori
Početna Proizvodi Samoliječenje Samoliječenje ostalih tegoba Zdravlje oka ACUVUE REVITALENS OTOPINA ZA MEKE LEĆE 360ML
Šifra: C036346 Dostupno odmah
Acuvue RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju čisti, ispire, dezinficira, pohranjuje, skida naslage s površine, uključujući lipide i bjelanč… Saznaj više
-5% uz loyalty
Kategorija Zdravlje oka Zdravlje oka
Cijena
10,41 €
10,41 € 10.41 10,41 € 10.41
U cijenu je uključen PDV (25%). U cijenu nije uključena dostava i odnosi se samo na web prodaju. VAŽNO: 5% početnog loyalty popusta moguće je ostvariti samo na prvu narudžbu.

Želite li postati član loyalty kluba i uštedjeti 0,52 € na ovoj narudžbi?

kom
Dodaj u košaricu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,68 €
Acuvue RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju čisti, ispire, dezinficira, pohranjuje, skida naslage s površine, uključujući lipide i bjelančevine te ovlažuje sve vrste mekih (hidrofilnih) kontaktnih leća. Mjere opreza: - koristite Complete RevitaLens višenamjensku otopinu za dezinfekciju sa svim vrstama mekih kontaktnih leća, uključujući i hidrogel silikonske leće - nemojte koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka - nemojte nositi leće duže nego vam je preporučeno - bacite oštećene ili dehidrirane leće - izbjegavajte upotrebu aerosol sprejeva kad nosite kontaktne leće - idite na redovne provjere vida kod oftalmologa - čuvajte van dosega djece - Uporaba koristite Complete RevitaLens višenamjensku otopinu za dezinfekciju samo s priloženim spremnikom za leće - nemojte koristiti ako je zaštitni poklopac oštećen ili nedostaje - uvijek koristite svježu otopinu - uvijek prije odlaganja u spremnik s otopinom protrljajte leće barem 2 do 4 sekunde - dok nosite kontaktne leće, nemojte plivati, tuširati se ili kupati - nemojte koristiti slinu ili stavljati leće u usta da biste ih ovlažili - ne koristite nakon isteka roka valjanosti - kako biste izbjegli zagađivanje, nemojte ništa dodirivati vrhom kapaljke - nemojte progutati otopinu - ne ispirite svoje leće vodom iz slavine i ne stavljajte je u spremnik za leće Čuvanje: - odmah nakon uporabe čvrsto zatvorite bočicu, - čuvati na sobnoj temperaturi, Bacanje i istek roka valjanosti - nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na naljepnici i kutiji - bacite svu preostalu otopinu 90 dana nakon prvog otvaranja bočice - bacite svu preostalu otopinu iz vašeg spremnika za leće prije nego ponovno dezinficirate leće - uvijek bacite stari spremnik za leće i koristite novi koji je priložen Upozorenja: Moraju se slijediti sve upute. U protivnom može doći do ozbiljnih upala ili povreda oka. U slučaju nadražaja oka, odmah prekinite nošenje leća i potražite savjet vašeg oftalmologa.

Upotreba

Prije rukovanja s vašim mekim kontaktnim lećama uvijek dobro operite i osušite ruke. Čišćenje: Stavite par kapi Complete RevitaLens višenamjenske otopine za dezinfekciju na površinu svake leće. Trljajte nježno svaku stranu od sredine prema rubovima 2 do 4 sekunde. Nikad ne trljajte kružnim pokretima, to može potrgati leću i ostaviti nečistom površinu vanjskog ruba. Ispiranje: Isperite svaku stranu leće u trajanju od bar 5 sekundi s Complete RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Stavite leće u ispravne posudice AMO spremnika za leće (plava za lijevu – bijela za desnu). Obje posudice ispunite svježom Complete RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Stavite poklopce na spremnik i pustite neka se leće namaču barem šest sati za dezinfekciju i skidanje bjelančevina i lipida. Vaše leće su sada spremne za nošenje. Isperite spremnik za leće Complete RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. i ostavite da se suši na zraku. Čuvanje kontaktnih leća: Možete ostaviti vaše leće u zatvorenom spremniku za leće u Complete RevitaLens višenamjenskoj otopini za dezinfekciju do 30 dana bez prekida. Nakon 30 dana treba ponoviti čišćenje i dezinfekciju prije nego opet stavite leće. Intenzivno čišćenje: Complete RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju skida bjelančevine s vaših leća za vrijeme čišćenja i dezinfekcije. To će pomoći da vaše leće budu glatke i udobnije za nošenje. Ako su naslage bjelančevina neobično debele, može biti potrebno intenzivnije skidanje bjelančevina. Vaš oftalmolog će vam reći trebate li tablete za odstranjivanje bjelančevina.

Sastojci

Aleksidin 0,00016%, Polikvaternium-1 0,0003%, boratna kiselina, natrijev borat dekahidrat, Tetronic 904, dinatrijev edetat (EDTA), trinatrijev citrat dihidrat, natrijev klorid i pročišćena voda. Ovaj proizvod ne sadrži ftalate.
Kako ostvariti 5% loyalty popust dobrodošlice?

5% dodatnog loylaty popusta možete ostvariti samo jednom pri prvoj narudžbi nakon učlanjivanja u webshop loylaty klub. Nakon što ste jednom ostvarili 5% popusta dobrodošlice počinjete skupljati bodove unutar Mandis webshop loyalty kluba koji je u potpunosti odvojen od loyalty kluba na fizičkim lokacijama. Za svakih 700 bodova dobiti će te 10% popusta na webshop asortiman koji se može iskoristiti na asortiman koji nije snižen u tom trenutku.

Koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 39,68 €, a za narudžbe manje vrijednosti dostava se naplaćuje 3,58 €.

Kako je moguće platiti?

Na Mandispharm web trgovini moguće je platiti nalogom za plaćanje, kreditnim karticama te plaćanjem pri pouzeću. Detaljno opisan postupak plaćanja se može naći u našim Uvjetima kupnje.

Je li kupovina putem internetske trgovine sigurna?

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupaprilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između Vašeg računa i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN),koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Na taj način je osigurano da se  brojevi Vaših kartica i transakcija ne pohranjuju.

Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte nas!

0800 23 38 ili [email protected]

Popusti i promocije u našim poslovnicama
Newsletter
Stručni savjeti magistara farmacije te informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu potpuno besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager
Google analytics