Kategorije proizvoda
Početna Mame i djeca Trudnoća i dojenje Vitamini i minerali ALAKLOID DUO 30 KAPSULE +30 TABLETA ALKALOID
Brand: Alkaloid

ALAKLOID DUO 30 KAPSULE +30 TABLETA ALKALOID

Šifra: 00030670
Cijena
135,00 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

PreMama duo je dodatak prehrani ZA ŽENE KOJE PLANIRAJU TRUDNOĆU, TRUDNICE I DOJILJE.  PreMama duo sadrži 11 vitamina i 10 minerala i Omega-3 masne kiseline (DHA i EPA).

PreMama duo je dodatak prehrani ZA ŽENE KOJE PLANIRAJU TRUDNOĆU, TRUDNICE I DOJILJE.  PreMama duo sadrži 11 vitamina i 10 minerala i Omega-3 masne kiseline (DHA i EPA). Ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojiljama preporučuje se uzeti jednu tabletu i jednu kapsulu na dan, uz malo tekućine,nakon obroka. 
Sadrži folnu kiselinu koja doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće. 
Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi te održavanju normalnih kostiju i zubi. 


Sadrži željezo koje doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, normalnom transportu kisika u tijelu, normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.
Sadrži kalcij koji je potreban  za održavanje normalnih kostiju i zubi.
Sadrži vitamin B12 koji doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica te koji ima ulogu u procesu dijeljenja stanica. 
 Sadrži  vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože te povećava apsorpciju željeza. 


Sadrži  jod koji doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače.
Sadrži cink i selen koji doprinose održavanju normalne kose i normalnih noktiju.
Sadrži dokozaheksaensku kiselinu (DHA) koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga te normalnog vida. Blagotvorni se učinak postiže dnevnim unosom od 250 mg DHA.

 

Dodatni opis

Preporučena dnevna doza:
Trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću: 1 tableta i 1 kapsula dnevno.
Čuvati na temperaturi od 15°С dо 25°C, zaštićeno od svjetlosti i vlage.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Upozorenje: preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. 
Tablete i kapsule PreMama duo ne smiju se koristiti ako postoji preosjetljivost na neki od sastojaka.