Kategorije proizvoda
Početna Kozmetika Njega kose Normalna kosa APIVITA REGENERATOR ZA OBOJANU KOSU BEZ ISPIRANJA 150ML
Brand: Apivita

APIVITA REGENERATOR ZA OBOJANU KOSU BEZ ISPIRANJA 150ML

Šifra: 00030515
Cijena
119,88 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

Regenerator bez ispiranja za obojanu kosu sa suncokretom i medom pruža zaštitu obojenoj kosi, prolongira postojanost boje te dubinski hidratizira kosu, a u sebi sadrži 98 % prirodnih sastojaka. Regenerator bez ispiranja kosi pruža dodatnu zaštitu te ju čini laganom za raščešljavanje. Može se koristiti kao zamjena uobičajenom regeneratoru ili koristiti nakon pranja. Lagana tekstura proizvoda idealna je za svakodnevnu njegu tanke kose i njezin sjaj te naglašavanje boje. Idealan je za obojenu i oštećenu kosu kojoj je potrebna dodatna njega. Može se nanositi na suhu kosu između pranja.

Prolongira postojanost boje te ju dodatno naglašava.

Suncokret i vitamin E hidratiziraju kosu te joj pružaju vitalnost i blistavost.

Med od timijana i APISHIELD HS kompleks obnavljaju oštećenu kosu te je štite od štetnih utjecaja i oštećenja uzrokovanih tretmanima i proizvodima za stiliziranje kose.

Dodatni opis

Proizvod nanesite duž cijele kose sve do njezinih krajeva. Regenerator se može koristiti u bilo koje doba dana kako bi suhoj kosi pružio dodatni sjaj i spriječio kovrčanje. Također se može nanijeti na vlažnu kosu nakon šamponiranja radi lakšeg češljanja i dodatne zaštite. Izbjegavajte kontakt s očima.

Proizvod je namijenjen samo za vanjsku upotrebu.