Kategorije proizvoda
Početna Kozmetika Stanja kože lica Crvenilo i dermatoze AVENE KREMA ZA NETOLERANTNU KOŽU C.P.I. 50ML
Brand: Avene

AVENE KREMA ZA NETOLERANTNU KOŽU C.P.I. 50ML

Šifra: 00001548
Cijena
155,86 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. Proizvodi se Sterile Cosmetics tehnologijom: novim standardom proizvodnje, jedinstvenim u svijetu, koji jamči maksimalnu sigurnost za reaktivnu kožu.
Prednosti
Avène Krema za netolerantnu kožu sadrži Parcerine®, novi aktivni sastojak, koji utječe na mehanizme koji potiču reaktivnost kože te umiruje iritaciju i obnavlja kožnu barijeru.
Štiti - obnavlja kožnu barijeru i pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.
Visoka tolerancija - sadrži minimalni broj sastojaka odabranih zbog svoje čistoće i nježnosti.
Umiruje - Parcerine® u kombinaciji s Avène termalnom vodom, umiruje, djeluje antiiritirajuće, smanjuje reaktivnost kože, osjećaj nelagode i zatezanja kože, a ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.
Avène Krema za netolerantnu kožu namijenjena reaktivnoj koži koja na najmanji podražaj pecka, crveni se, ljušti i svrbi. Namijenjena je i oporavku nadražene prirodno osjetljive kože (svjetla put, tanka koža, crvenilu sklona koža ...) ili netolerantne kože koja i na najmanji podražaj reagira nadraženošću i iritacijom (izazvanom klimatskim uvjetima, pretjerano agresivnim i čestim čišćenjima i pranjima kože lica ili neodgovarajućom ili nadražujućom kozmetikom).
Očistite lice i vrat  Avène Losionom za netolerantnu kožu. Nanesite  Avène Kremu za netolerantnu kožu ujutro i navečer.