Kategorije proizvoda
Brand: Bayer

BEPANTHEN MAST 30G

Šifra: 00001999
Cijena
48,51 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

Bepanthen® Baby mast – nježna svakodnevna njega i zaštita od stvaranja crvenila u pelenskom području kao i  za njegu vrlo suhe, grube kože sklone nadražajima.

Što je potrebno znati o crvenilu u pelenskom području?

Bepanthen® Baby mast nježna je mast s pantenolom za njegu kože u pelenskom području.

Posebno je razvijena za zaštitu nježne dječje kože od uzroka crvenila u pelenskom području. Bepanthen® Baby mast toliko je nježna da se može upotrebljavati pri svakom mijenjanju pelena za njegu najosjetljivije kože, uključujući i kožu nedonoščadi. Ne sadržava parfeme, bojila, ni konzervanse.

Dodatni opis

Djeluje na dva načina:

••Štiti – prozirni sloj koji omogućuje disanje kože.

Za razliku od mnogih formulacija koje se upotrebljavaju za njegu pelenskog područja, Bepanthen® Baby mast sadržava vrlo veliku količinu lipida. Zahvaljujući tome, Bepanthen® Baby mast stvara dodatni zaštitni sloj koji pomaže u zaštiti kože Vaše bebe od trenja i nadraživanja kojima se mogu odstraniti prirodni zaštitni lipidi.

••Njeguje – visoka koncentracija provitamina B5. Bepanthen® Baby mast sadržava visoku koncentraciju (5 %) provitamina B5 (pantenola), za koji se zna da podržava vlastiti regenerativni proces kože, a istovremeno je čini mekom, glatkom i hidratiziranom.

Kako se pravilno upotrebljava BepanthenR Baby mast?

Očistite i posušite bebino pelensko područje te nanesite tanak sloj zaštitne masti pri svakoj promjeni pelene. Za cijelo pelensko područje dovoljna je količina veličine graška. Mast stvara prozirni sloj, ne ostavljajući debeli bijeli film te se ne mora čistiti.

BepanthenR Baby mast za dojilje

Bepanthen® Baby mast njeguje bradavice dojilja. Preporučuje se da se prije dojenja uklone ostaci masti.