Kategorije proizvoda
Početna Pogodnosti Akcijska pakiranja BIODERMA SET SENSIBIO H20 MICELARNA 250ML + HYDRABIO SERUM 40ML
Brand: Bioderma

BIODERMA SET SENSIBIO H20 MICELARNA 250ML + HYDRABIO SERUM 40ML

Šifra: 00037367
Cijena
246,88 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

Sensibio H2O je specifična micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke namjenjene osjetljivoj koži. Sadrži micele s izvrsnim svojstvima čišćenja i uklanjanja šminke, Sensibio H2O dubinski čisti lice ujutro i navečer i na taj način sprečavajući onečišćujuće tvari koje mogu pogoršati osjetljivost kože.
Hydrabio serum je izuzetno svjež i proziran gel. Patentirani AQUAGENIUM™* iz Bioderma Research koži vraća svoje prirodne hidratantne funkcije i zadržava vodu, što je neophodno za njenu ravnotežu. Tri poznata aktivna sastojka hijaluronska kiselina, xylitol i glicerin hidratantni nadoknađuju nedostatak vlage i zadržavaju vodu unutar kože kako bi održali optimalnu hidrataciju.

Dodatni opis

Micelarna tehnologija koju je razvila Laboratoire Bioderma inspirirana je staničnim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenom skladu s kožom čuva prirodni zaštitni film. Formuliran s fiziološkim pH oko 5,5, Sensibio H2O poštuje biološku ravnotežu kože, što je neophodno za održavanje zdrave kože. Umiruje i sprečava protuupalne rizike. Sensibio H2O sadrži visoko pročišćenu i farmaceutsku vodu. Također sadrži kompleks od 3 biomimetička umirujuća šećera koji sprečavaju upalni proces.