Kategorije proizvoda
Početna Proizvodi Samoliječenje Probava Probiotici BULARDI JUNIOR KAPSULE A10

BULARDI JUNIOR KAPSULE A10

Šifra: 00027152
Cijena
69,19 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

Svojim jedinstvenim mehanizmom djelovanja Bulardi veže loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine, pa samim time potpuno eliminira uzročnike dijareje iz crijeva i sprječava njihovo štetno djelovanje. Jedna stanica BulardijaⓇ ima 10 puta veću površinu nego pobiotičke bakterije, čime veže za sebe veći broj bakterija i virusa i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma. Djeca s dijarejom imaju smanjenu koncentraciju cinka u plazmi. Cink dokazano učinkovito smanjuje težinu, trajanje i ozbiljnost dječje dijareje.
Suplementacija cinkom poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprječava mogućnost dehidratacije. Istovremeno, pomaže regeneraciju epitela crijeva i obnavljanje njegove funkcije.
Cink se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta i obrambenih sposobnosti, kako od dijareja, tako i od drugih infekcija. Način primjene:
Djeca od 2 do 12 mjeseci: 1×1 dnevno. Djeca od godinu dana i odrasli: 2×1 dnevno, odnosno 1×1 dnevno istovremeno uz antibiotike. Kod putovanja: 1×1 dnevno, pet dana prije i za vrijeme putovanja.