Kategorije proizvoda

CICATRIDINA VAGINALETE A10

Šifra: 00017670
Cijena
79,88 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

Cicatridina® vagitoriji djeluju zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšavanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Pomoćna terapija reparativnih procesa u atrofičnim i distrofičnim stanjima vaginalne sluznice. Pospješuje zacjeljivanje nakon poroda, ginekoloških operacija, u slučajevima distrofije uslijed kemoterapije i ionizirajućega zračenja, kao i kod vaginalne suhoće zbog nedostatka estrogena. NAČIN KORIŠTENJA: Izvadite vagitorij povlačeći za dva unaprijed odrezana kraja blistera i umetnite duboko u rodnicu. Iz higijenskih razloga operite ruke prije i nakon uporabe ovoga medicinskog proizvoda.

Koristiti jedan vagitorij navečer ili prema liječničkoj uputi. Vrijeme uporabe ovisi o razvoju simptoma. Ukoliko je potrebno, Cicatridina® vagitoriji mogu se koristiti duži period.