Kategorije proizvoda
Početna Kozmetika Njega lica Čišćenje lica EUCERIN ULTRASENSITIVE LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA 100ML
Brand: Eucerin

EUCERIN ULTRASENSITIVE LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA 100ML

Šifra: 00025452
Cijena
121,10 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
Proizvod trenutno nije dostupan
Pošaljite upit na koji odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

O proizvodu

Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica temeljito čisti izrazito osjetljivu kožu (uključujući i onu s crvenilom te kožu sklonu rozaceji/kuperozi), a njegova „čista” formula sadržava samo ograničen broj sastojaka da bi se nepodnošljivost i alergijske reakcije smanjile na najmanju moguću mjeru. UltraSENSITIVE losion ne sadržava površinski aktivne tvari i vrlo je nježan za kožu, ali istovremeno i dovoljno snažan za uklanjanje make up-a.

Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje sadrži SymSitive*, inovativan aktivni sastojak razvijen posebno za izrazito osjetljivu kožu. Djeluje kao regulator osjetljivosti na izvor hiperreaktivnosti smanjujući preosjetljivost živčanih vlakana na najmanju moguću mjeru i trenutačno umirujući izrazitu osjetljivost.

Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica trenutačno smiruje iritaciju i ublažava crvenilo, što ga čini neizostavnim dijelom svakodnevne rutine za njegu izrazito osjetljive kože.

Kao i svi preparatii iz Eucerin linije za njegu izrazito osjetljive kože, Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica dolazi u ambalaži koja sprječava zagađenja formule sustavom dvostrukih ventila.