Kategorije proizvoda
Početna Mame i djeca Samoliječenje i njega Dječje tegobe HAMAPHARM DOTSPOT PJENA PROTIV VODENIH KOZICA 100ML
Brand: Hamapharm

HAMAPHARM DOTSPOT PJENA PROTIV VODENIH KOZICA 100ML

Šifra: 00031755
Cijena
149,90 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

hlađenja se postiže isparavanjem pjene na koži, a dodatno hlađenje se može postići nanošenjem hladne pjene čuvane u hladnjaku. 
DotSpot pjena istovremeno njeguje kožu i podržava prirodni proces zacjeljivanja.

Nanesite na vodene kozice najmanje tri puta dnevno ili svaki put kada želite ublažiti simptome. Vrlo lagano razmazati pjenu po koži. Za dodatni učinka hlađenja DotSpot pjenu za kozice čuvajte u hladnjaku. Samo za vanjsku primjenu na koži.

  • DotSpot pjena za hlađenje je prikladna i za korištenje na većim površinama tijela zahvaćeni vodenim kozicama. Vrlo lagano razmazati po koži, isparavanje pjene uzrokuje brzo hlađenje.
  • DotSpot pjenu koristiti kod simptoma svrbeža. Vrlo lagano razmazati po koži. Isparavanje pjene uzrokuje brzo hlađenje koje se može dodatno pojačati čuvanjem DotSpot pjene u hladnjaku. Važno je spriječiti češanje jer se na taj način sprječava nastajanje ožiljaka.

Kod prve primjene DotSpot pjene za hlađenje mogu biti potrebna dva do tri pritiska na aplikator kako bi se pjena pojavila. 
Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti koji je naveden i na spremniku i na kutiji. DotSpot pjenu za kozice ne bi trebalo koristiti više od 30 dana za redom, na taj način je obično pokriveno cijelo razdoblje tretmana. 
 

Dodatni opis

Upozorenja: Čuvati izvan dohvata djece!
Ako Dot Spot pjena za kozice dođe u doticaj s očima, isperite ih s puno čiste vode. Ako se iritacija nastavi, obratite se liječniku. 
Obratite se pedijatru ako koža oko točkica postane natečena, bolna ili jako crvena, ako se kod djeteta razvije vrućica ili se osip proširi na oči. Izbjegavajte davanje lijekova sa acetilsalicilnom kiselinom djeci oboljeloj od vodenih kozica.

Sastav: aqua, allantoin, calcium gluconate, glycerin, avena sativa, kerna extract, lavandula officinalis extract, propylene glycol, decyl glucoside, phenoxyethanol ethylhexylglycerin, citric acid.