Kategorije proizvoda
Brand: Hamapharm

HAMAPHARM FLEXOMAX KAPSULE A80

Šifra: 00020629
Cijena
198,99 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

FLexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Sadrži visoke doze glukozamina, kondroitina, hijaluronske kiseline, vitamina C i indijskog tamjanovca koji pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.
Dodatak prehrani.

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Svaka kapsula sadrži jedinstvenu kombinaciju elemenata, visokodoziranih i potvrđenog djelovanja. Veća je učinkovitost u odnosu na svaki element zasebno, bez rizika od nastanka neželjenih nuspojava.

  • Glukozamin je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina. 
  • Kondroitin je prirodno prisutan u tijelu i važna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva unutar zglobova.
  • Hijaluronska kiselina je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.
  • Vitamin C je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.
  • Bosvelična kiselina iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova
Dodatni opis

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan uz obrok. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25ºC.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: preporučene doze ne smiju se prekoračiti
Upozorenje: U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje te se posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.