Kategorije proizvoda
Početna Samoliječenje Srce i krvne žile Cirkulacija HAMAPHARM GINKGOMAX KAPSULE A90
Brand: Hamapharm

HAMAPHARM GINKGOMAX KAPSULE A90

Šifra: 00020630
Cijena
126,49 kn
U cijenu je uključen PDV
U cijenu nije uključena dostava
O proizvodu

GinkgoMax - za cirkulaciju i dobro pamćenje! Dodatak prehrani. 

Važno je održavati normalnu cirkulaciju i dobro pamćenje!
GinkgoMax je jedinstven i učinkovit jer sadrži:

  • ginkgo i vitamin C - njihovo sinergijsko djelovanje doprinosi većoj učinkovitosti u odnosu na svaki sastojak zasebno.
  • 80 mg standardiziranog ekstrakta lista ginkga - visoka doza u svakoj kapsuli. Ginkgo biloba doprinosi normalnoj cirkulaciji i normalnim kognitivnim funkcijama. Osigurava normalan krvni optok do većine tkiva i organa, uključujući mikrocirkulaciju u malim kapilarama. Također osigurava i normalnu opskrbu kisikom i hranjivim tvarima. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, normalnoj psihološkoj funkciji i funkcioniranju živčanog sustava. Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže tijelu u borbi protiv slobodnih radikala.
Dodatni opis

Preporučuje se uzimanje 1 puta na dan po 1 kapsulu, barem 3 mjeseca u kontinuitetu. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25ºC.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: preporučene doze ne smiju se prekoračiti
Upozorenje: Osobe koje uzimaju ljekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja zgrušavanja krvi, trudnicama, dojiljama i djeci. Prije kirurškog zahvata upozoriti liječnika. Moguća je preosjetljivost na bilo koju komponentu pripravka.