Početna Klub vjernosti

Klub vjernosti

Mandis Pharm Webshop klub vjernosti - loyalty program

Mandispharm WEBSHOP klub vjernosti razlikuje se od programa vjernosti poslovnica - fizičkih lokacija. Međusobne pogodnosti između ta dva programa nije moguće kombinirati.

Organizator

Organizator programa vjernosti naziva ''MANDISPHARM WEBSHOP KLUB VJERNOSTI'' (u daljnjem tekstu: Program vjernosti) je Mandis-pharm ljekarna Zagreb zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost, Zagreb, Branimirova 65 (u daljnjem tekstu: Organizator). Članstvo u programu vjernosti je besplatno.

Učlanjenje

Od 13.12.2023. članom webshop Programa vjernosti može postati svaka fizička punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja na izričit način da očitovanje volje kojim izražava svoju suglasnost i privolu za učlanjenje u Program vjernosti. Smatra se da je korisnik dao suglasnost i privolu za učlanjenje popunjavanjem online pristupnice i to putem prijavnice na web stranici www.mandispharmljekarne.hr. Sadržaj pristupnice odnosno prijavnice određuje Organizator, u skladu sa zakonom i potrebama Programa vjernosti. Pristupnica za učlanjenje u Program vjernosti obavezno sadrži potvrdu člana o prihvatu ovih Pravila, u njihovoj svakodnevnoj važećoj verziji. Prihvatom Pravila član Programa vjernosti također daje svoju suglasnost da se njegovi osobni podaci, koje učlanjenjem predaje Organizatoru, prikupljaju i koriste u svrhu i na način utvrđen ovim Pravilima. Po učlanjenju član prima online karticu Programa vjernosti (ne fizičku) s članskim brojem, temeljem koje ostvaruje članska prava određena ovim Pravilima.

Prava i obveze

Samom činjenicom članstva u Programu vjernosti, član ne preuzima nikakve obveze. Svojim učlanjenjem član stječe pravo sudjelovanja  u Programi vjernosti, a koje se sastoji od:

sakupljanja bodova za sve narudžbe od 13.12.2023. na dalje prilikom kupnje na web stranici organizatora www.mandispharmljekarne.hr te mogućnost njihovog korištenja za ostvarivanje popusta sukladno bodovanju po načelu 1,00 €=10,00 bodova (pravo na nagradne bodove te realizaciju popusta nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept i privatni recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, sudjelovanje u cijeni lijeka i kupnju na koju je ostvaren popust temeljem ranije prikupljenih bodova)

popust se ne može ostvariti na artikle koji su već na popustu

storno računa – kupcu se storniranjem računa automatski oduzimaju bodovi s kartice, ako ih je skupio po istom računu. Obvezno kod svih povrata i storna kupac mora imati račun

storno računa na kojem je korišten popust – kupcu se dodjeljuju ili oduzimaju bodovi u skladu s novim iznosom

povrat robe koja je kupljena s popustom na program vjernosti – kupcu se ne vraćaju bodovi na karticu jer je bodove iskoristio na ostale proizvode koje ne vraća

osvojeni bodovi prilikom kupnje automatski se pripisuju bodovnoj kartici prilikom plaćanja

mogućnosti povoljnije kupnje proizvoda i prikupljanja dodatnih bodova prilikom akcijskih prodaja, organiziranih samo za članove Programa vjernosti

sudjelovanja u nagradnim igrama namijenjenim isključivo članovima Programa vjernosti

opcije primanja newslettera programa vjernosti

brojne druge pogodnosti koje će Organizator s vremena na vrijeme osigurati za članove Programa vjernosti

Samim sudjelovanjem u Programu  vjernosti, član ne preuzima nikakve obveze. Organizator zadržava pravo proširiti sadržaj programa vjernosti, ali i ograničiti ga, prema vlastitoj procjeni, bez posebne obavijesti o tome.

Na web stranici www.mandispharmljekarne.hr Organizator će osigurati email adresu putem koje članovi Programa vjernosti mogu organizatoru uputiti svoje upite vezano za provođenje Programa vjernosti. Mail adresa glasi: [email protected]

Mandispharm WEBSHOP klub vjernosti (razlikuje se od programa vjernosti poslovnica)

Učlanjivanjem u Mandis Pharm webshop klub vjernosti ostvarujete razne pogodnosti.

Od 13.12.2023. možete skupljati bodove prilikom naručivanja putem Mandis Pharm webshopa po principu 1€ = 10 bodova. Za svakih prikupljenih 700 bodova ostvarujete pravo na 10% popusta na artikle koji nisu u tom trenutku na akciji. Početnih 5% popusta dobrodošlice odnosi se i na akcijske artikle, ali je tu pogodnost moguće iskoristiti samo jednom te će u slučaju izrade ''duplih'' računa isti biti uklonjeni. Mandis Pharm klub vjernosti tokom godine organizirati će i posebne pogodnosti samo za članove kluba kako bi svojim korisnicima osigurao poseban tretman.