Košarica0
Zatvori
Početna Proizvodi Kozmetika Njega tijela Hidratacija i njega kože NUXE PRODIGIEUX ČUDESNO SUHO ULJE NEROLI ZA LICE,TIJELO I KOSU 100ML
Prilika

NUXE PRODIGIEUX ČUDESNO SUHO ULJE NEROLI ZA LICE,TIJELO I KOSU 100ML

Šifra: C039353 Dostupno odmah
Prepustite se osjećaju umirenosti s višenamjenskim organskim suhim uljem*, koji u jednom koraku njeguje lice, tijelo i kosu. Huile Prodigieuse® Néroli… Saznaj više
-5% uz loyalty
Kategorija Hidratacija i njega kože Hidratacija i njega kože
28,25 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 32,00 €
28,25 € 28.25 28,25 € 28.25
U cijenu je uključen PDV (25%). U cijenu nije uključena dostava i odnosi se samo na web prodaju. VAŽNO: 5% početnog loyalty popusta moguće je ostvariti samo na prvu narudžbu.

Želite li postati član loyalty kluba i uštedjeti 1,66 € na ovoj narudžbi?

kom
Dodaj u košaricu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,68 €
Prepustite se osjećaju umirenosti s višenamjenskim organskim suhim uljem*, koji u jednom koraku njeguje lice, tijelo i kosu. Huile Prodigieuse® Néroli njeguje vaš sjaj i obnavlja kožu, dodatno će razmaziti vaša osjetila svojim aromatskim učinkom. Njegova nježna alkemija dragocjenih organskih biljnih ulja (ulje šljive i sezamovo ulje) pruža svilenkasti sjaj na koži i kosi, zahvaljujući senzualnoj teksturi suhog ulja. Njegov miris s umirujućnim notama nerolija pruža potpuni osjećaj smirenosti. -Antioksidativno djelovanje, dokazano in vitro testom -Zaštita od onečišćenja, dokazana instrumentalnim testom** -Smanjuje vidljivost strija, ocjenjeno od strane dermatologa*** -Kosa je nahranjena, sjajna i zaštićena od agresivnih vanjskih čimbenika -97 % žena izjavljuje da je njihova koža ljepša i nahranjena****; 94 % žena izjavljuje, da je njihova koža sjajnija***** * Organski certifikati. ** Instrumentalni test, 22 dobrovoljca. *** Test upotrebe, 33 dobrovoljca. % poboljšanja, koji je nakon 28 dana upotrebe ocjenjen od strane dermatologa. **** % zadovoljstva odmah nakon nanošenja. ***** % zadovoljstva nakon 28 dana upotrebe. Kombinacija dva dragocjena organska biljna ulja: Organsko ulje šljive Ente: dobiveno postupkom hladnog prešanja šljiva uzgojenih u Francuskoj. Odabrano je zbog jedinstvene kombinacije zasićenih masnih kiselina i njihovog poznatnog hranjivog i regeneracijskog djelovanja. Organsko sezamovo ulje: dobiveno je postupkom hladnog prešanja sezamovih sjemenki. Odabrano je zbog brojnih prirodno bogatih nezasićenih masnih kiselina. To mu daje brojna zanimljiva osjetilna svojstva, te omogućuje brzu absorpciju u kožu bez masnog osjećaja. Veganska formula bez sastojaka ili derivata životinjskog podrijetla. 100 % sastojaka prirodnog podrijetla 42 % sastojaka dobivenih organskim uzgojem Aromatičan miris s umirujućim notama bergamota, nerolija (cvjetova naranče) i lavande, pruža osjećaj smirenosti.

Upotreba

Huile Prodigieuse® Néroli upotrebljavajte u svim godišnjim dobima za njegu tijela, lica i kose. LICE: U dlanu ugrijte nekoliko kapljica ulja i udahnite miris nerolija. Ulje upotrebljavajte samostalno ili ga u dlanu pomiješajte s kremom. Nanesite ga nježnim pokretima od sredine lica prema krajevima lica. Pogodan je i za muškarce, koji ga mogu upotrebljavati za njegu brade, koja će biti mekana i svilenkasta. TIJELO: Kružnim pokretima nanesite ga na željene predjele, kao što su ramena, dekolte, ruke i noge, posebnu pozornost posvetite iznimno suhim predjelima i strijama. Za umirujuće djelovanje dodajte nekoliko kapljica ulja u toplu kupku i uživajte u njegovom očaravajućem mirisu. KOSA: Po potrebi nanesite ga po dužini kose i na vrhove. Za intenzivnu njegu upotrebljavajte ga kao masku za kosu: jednom ili dvaput na tjedan, prije pranja kose, ulje umasirajte u kosu, pustite djelovati barem 10 minuta, nakon toga kosu operite.

Sastojci

SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL ETHER, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL [N2219/A].
Kako ostvariti 5% loyalty popust dobrodošlice?

5% dodatnog loylaty popusta možete ostvariti samo jednom pri prvoj narudžbi nakon učlanjivanja u webshop loylaty klub. Nakon što ste jednom ostvarili 5% popusta dobrodošlice počinjete skupljati bodove unutar Mandis webshop loyalty kluba koji je u potpunosti odvojen od loyalty kluba na fizičkim lokacijama. Za svakih 700 bodova dobiti će te 10% popusta na webshop asortiman koji se može iskoristiti na asortiman koji nije snižen u tom trenutku.

Koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 39,68 €, a za narudžbe manje vrijednosti dostava se naplaćuje 3,58 €.

Kako je moguće platiti?

Na Mandispharm web trgovini moguće je platiti nalogom za plaćanje, kreditnim karticama te plaćanjem pri pouzeću. Detaljno opisan postupak plaćanja se može naći u našim Uvjetima kupnje.

Je li kupovina putem internetske trgovine sigurna?

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupaprilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između Vašeg računa i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN),koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Na taj način je osigurano da se  brojevi Vaših kartica i transakcija ne pohranjuju.

Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte nas!

0800 23 38 ili [email protected]

Popusti i promocije u našim poslovnicama
Newsletter
Stručni savjeti magistara farmacije te informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu potpuno besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager
Google analytics