Pomoć
Pomoć i informacije

Česta pitanja

Mail za upite o web narudžbama:

[email protected]

Mail za stručno savjetovanje:

[email protected]

Pon - Pet 8-16h

Košarica0
Zatvori
Početna Proizvodi Kozmetika Njega lica Anti-age njega lica REMESCAR INSTANT KOREKTOR PROTIV BORA 8ML

REMESCAR INSTANT KOREKTOR PROTIV BORA 8ML

Šifra: C052905 Dostupno odmah
Remescar instant korektor bora posebno je dizajniran da u samo nekoliko minuta korigira male bore na osjetljivom području oko očiju, između obrva te o… Saznaj više
-5% uz loyalty
Kategorija Anti-age njega lica Anti-age njega lica
Cijena
37,50 €
37,50 € 37.50 37,50 € 37.50
U cijenu je uključen PDV (25%). U cijenu nije uključena dostava i odnosi se samo na web prodaju. VAŽNO: 5% početnog loyalty popusta moguće je ostvariti samo na prvu narudžbu.

Želite li postati član loyalty kluba i uštedjeti 1,88 € na ovoj narudžbi?

kom
Dodaj u košaricu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,68 €

Remescar instant korektor bora posebno je dizajniran da u samo nekoliko minuta korigira male bore na osjetljivom području oko očiju, između obrva te oko usta i nosa, instant korektivnja njega kože, trenutni rezultati.

Upotreba

1. korak: Nježno operite lice i osušite ga tapkanjem. 2. korak: Ako koristite hidratantno sredstvo (dnevnu kremu ili kremu za područje oko očiju), uvijek pričekajte da se ono potpuno upije prije nego što nanesete Remescar instant korektor bora. 3. korak: Istisnite na jagodicu prsta malu količinu Remescar instant korektora bora. Budući da se radi o koncentriranoj formuli s aktivnim sastojcima, potrebna vam je količina veličine zrna riže za malo područje ili 2 zrna riže ako se radi o većem području. Manje od toga neće biti dovoljno, a više je obično previše i neće se potpuno upiti u kožu ili pak može uzrokovati osjetljivost. 4. korak: Kremu trljajte između oba kažiprsta dok ne postane bezbojna (5 do 10 sekundi). Pazite da vam ostane dovoljno kreme među prstima. Ako vam se više ne čini dovoljno vlažno, ponovno na prst uzmite malu količinu. Ovo je jedan od ključnih faktora za pravilno djelovanje Remescar instant korektora bora. 5. korak: Nježno jednim prstom nanesite kremu na područje na kojem imate bore (osjetljivo područje oko očiju, između obrva ili oko usta i nosa). Utrljajte nježnim pokretima tapkanja dok se krema potpuno ne upije u kožu. Izbjegavajte kremu koristiti preblizu oka jer će se proizvod širiti kada se zagrije temperaturom vašeg tijela. 6. korak: Za postizanje najboljih rezultata, zadržite bezizražajno (opušteno) lice 2-3 minute dok se proizvod ne osuši (taj proces možete ubrzati mahanjem lepezom). Ako ste nanijeli previše kreme, višak jednostavno obrišite maramicom s malo vode. Nakon upotrebe operite ruke i zatvorite tubu. Za uklanjanje proizvoda: Područje operite vodom i osušite tapkanjem. U kombinaciji sa šminkom: Najprije nanesite uobičajene proizvode (serum za područje oko očiju, dnevnu hidratantnu kremu itd.) i pričekajte dovoljno dugo da ti proizvodi prodru kroz slojeve kože (minutu ili dvije). Zatim nanesite šminku kao i obično. Nakon što ste nanijeli šminku, možete nanijeti vrlo tanak sloj Remescar instant korektora bora na ciljano područje, kao što je gore opisano. Ako vidite bijeli sloj, znači da ste ili upotrijebili previše proizvoda ili niste koristili hidratantno sredstvo. Jednostavno maramicom s malo vode obrišite višak proizvoda. Napomena: Šminka na uljnoj bazi može smanjiti učinkovitost Remescar instant korektora bora.

Sastojci

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Glyceryl Glucoside, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenethyl Alcohol, Alteromonas Ferment Extract, Chondrus Crispus Extract, Lithothamnion Calcareum Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 16035, CI 19140
Kako ostvariti 5% loyalty popust dobrodošlice?

5% dodatnog loylaty popusta možete ostvariti samo jednom pri prvoj narudžbi nakon učlanjivanja u webshop loylaty klub. Nakon što ste jednom ostvarili 5% popusta dobrodošlice počinjete skupljati bodove unutar Mandis webshop loyalty kluba koji je u potpunosti odvojen od loyalty kluba na fizičkim lokacijama. Za svakih 700 bodova dobiti će te 10% popusta na webshop asortiman koji se može iskoristiti na asortiman koji nije snižen u tom trenutku.

Koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 39,68 €, a za narudžbe manje vrijednosti dostava se naplaćuje 3,58 €.

Kako je moguće platiti?

Na Mandispharm web trgovini moguće je platiti nalogom za plaćanje, kreditnim karticama te plaćanjem pri pouzeću. Detaljno opisan postupak plaćanja se može naći u našim Uvjetima kupnje.

Je li kupovina putem internetske trgovine sigurna?

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupaprilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između Vašeg računa i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN),koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Na taj način je osigurano da se  brojevi Vaših kartica i transakcija ne pohranjuju.

Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte nas!

0800 23 38 ili [email protected]

Popusti i promocije u našim poslovnicama
Newsletter
Stručni savjeti magistara farmacije te informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu potpuno besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Mailgun

Google tag manager
Google analytics